Wat is er tot op heden bereikt

Fase 1:
In 2012 zijn we met zes starterswoningen (type: 2-onder-1-kap) begonnen. Twee van deze woningen zijn volledig door de aannemer gebouwd, bij de overige vier woningen is onder andere het installatiewerk en de afwerking in eigen beheer uitgevoerd. Begin 2013 zijn deze woningen opgeleverd en betrokken door de tevreden opdrachtgevers.

Fase 2:
In 2013 zijn we gestart met twee starterswoningen en één vrije sector woning. Ook hier is het installatiewerk en de afwerking in eigen beheer uitgevoerd. De woningen zijn door de tevreden opdrachtgevers in 2014 betrokken.

Kijk voor een impressie van de bouw en het eindresultaat ook eens in de fotogalerie.

Fase 3:
Op het bestemmingsplan Horstenweg word op dit moment door bouwbedrijf Koenen hard gewerkt aan een 2 onder 1 kap woning.
De bouw is inmiddels in het stadium dat de 2e verdieping bereikt is, Naar verwachting worden de woningen omstreeks de bouwvakantie 2016 opgeleverd.
Voor de geïnteresseerden die op korte termijn over een woning willen beschikken is er nog een mogelijkheid om in te stappen voor Horstenweg 22.
De woning is te koop voor een scherpe prijs vanaf €169.500,-
Er zijn nog diverse inspraak mogelijkheden wat betreft de afwerking.

bieb bouwen


Mocht u geïnteresseerd zijn in bouwen in Holthees klik dan hier voor de uitgebreide brochure (PDF brochure). Of neem vrijblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found