In Holthees is er een bestemmingsplan (Horstenweg) waar u uw eigen droomwoning kunt verwezenlijken.

De stichting BIEB-Holthees helpt u graag bij het verwezenlijken van zowel vrije sector-, senioren- als starterswoningen in CPO vorm (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). In het tabblad Stichting BIEB-Holthees vindt u hier meer informatie over.

In Smakt is er momenteel geen bestemmingsplan, echter wordt er achter de schermen hard aan gewerkt om dit binnen enkele jaren ook mogelijk te maken. Zodra hier meer bekend over is zullen we dit vermelden op de website.

Bouwen in Holthees

Comment (0) Hits: 750

Op zaterdag 25 juni was er een open dag op de Horstenweg in Holthees. Op het huidige bestemmingsplan is nog ruimte voor diverse starters, senioren, eengezins- of vrijstaande woningen.

Momenteel ontwikkelen we ook een vijfkapper in de huursector met Wonen Vierlingsbeek op het huidige bestemmingsplan. Aangepast bestemmingsplan en documentatie materiaal aanwezig.

Nieuwsgierig geworden?
Informeer dan maar eens naar de mogelijkheden

Bewaren

Comment (0) Hits: 750

Hoogste punt bereikt

Comment (0) Hits: 299

Donderdag 12 mei is het hoogste punt bereikt van de in aanbouw zijnde 2-onder-1 kap starterswoning aan de Horstenweg.

Deze mijlpaal werd als gebruikelijk groots gevierd met de toekomstige bewoonster, familie, bouwbedrijf Koenen, architect Meulman, en een afvaardiging van de BIEB-Holthees (Bouwen In Eigen Beheer).