geplande belevingsvluchten met F35 gevechtsvliegtuigen

De belevingsvlucht is verplaatst naar morgen18-10-2022
Doe mee aan de enquête.

A.s. maandag is het zover, dan vinden de geplande belevingsvluchten met F35 gevechtsvliegtuigen plaats over en rond de voormalige luchtmachtbasis De Peel. Landings- en startroutes liggen boven onze regio.

De planning is dat er 2 vlucht- sessies plaats vinden die starts en landingen op De Peel zo getrouw mogelijk zullen nabootsen. Er kan, vanwege de deplorabele staat van de landingsbaan, daar niet daadwerkelijk gestart of geland worden.

De eerste sessie zal starten rondom 11.30 uur en de tweede rond 15.30 uur. In beide sessies zullen zowel start- als landings-bewegingen worden uitgevoerd in beide windrichtingen, dus van oost naar west en van west naar oost. Iedere sessie zal ongeveer 40 minuten duren.

Dus ben alert globaal tussen 11.00 en 13.00 uur en tussen 15.00 en 17.00 uur.

Onderzoeksbureau INVIOR uit Horst zal een onafhankelijke enquête uitvoeren naar de belevingen van burgers en bedrijven in deze regio. Deelname daaraan staat voor iedereen open, dat kan na afloop (en niet eerder) van de tweede sessie, dus rond 17.00 uur op 17 oktober via de link https://enquete.toponderzoek.com/depeel.

Bedankt voor uw medewerking en vooral: doe mee aan de enquête.

Leave your comments

Post comment as a guest

0