het boekje “Kijk!”

(bron: Gemeente Boxmeer, Coördinator wijk- en dorpsraden gemeente Boxmeer)
Kijk!

In de gemeente Boxmeer houdt de Kerngroep Dementievriendelijk Boxmeer zich bezig met diverse zaken rondom dementie. De werkgroep zet zich in voor meer begrip voor mensen met dementie zodat zij zoveel mogelijk deel kunnen blijven nemen aan het gewone leven.

De afgelopen maanden heeft de werkgroep gewerkt aan het boekje “Kijk!”. In het boekje komen inwoners met dementie samen met hun naasten aan het woord. Daarnaast bevat het boekje algemene informatie over de ziekte dementie en over ondersteuning bij de ziekte.

Het boekje komt op diverse plekken beschikbaar en mag gratis meegenomen worden door iedereen die daar belangstelling voor heeft. Het is te vinden in onder andere de bibliotheken, gemeentehuis, verzorgingshuizen, gemeenschapshuizen, boekhandel, diverse wachtkamers van fysiotherapeuten en huisartsen etc. In de bijlage vindt u een digitale impressie van het boekje.

Wilt u graag een of meerdere boekjes ontvangen? Laat het ons dan weten. Mogelijk is het boekje ook goed bruikbaar bij een activiteit die u organiseert. We hebben voldoende boekjes op voorraad, dus u kunt ons altijd vragen om extra exemplaren. Mailt u hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leave your comments

Post comment as a guest

0