Nieuwe gemeenterubriek Gemeente Land van Cuijk i.o.

Beste wijk- en dorpsraden,

Hierbij wil ik jullie op de hoogte stellen van de start van de nieuwe gemeenterubriek Gemeente Land van Cuijk i.o.

Vanaf vandaag, dinsdag 16 juni, starten we met een nieuwe gemeenterubriek in de Maasdriehoek: Gemeente Land van Cuijk i.o. Dat ‘i.o.’ betekent uiteraard ‘in oprichting’ en dat is precies waar het om gaat. De gemeenten Boxmeer, Cuijk, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis gaan herindelen en bij die voorbereidingen hoort ook een samenvoeging van de gemeentepagina’s. De huidige rubriek van de gemeente Boxmeer blijft natuurlijk bestaan.

Bundelen
Naast berichten over de herindeling vinden jullie op de gemeente Land van Cuijk-pagina berichten die op de vier gemeenten van toepassing zijn, zoals mededelingen van de provincie of van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Over regionale afvalinzameling en energievoorziening. Over de Euregio en over verkeer en vervoer. Onderwerpen waarbij de gemeenten nu al samenwerken. Zo bundelen we dit soort berichten op één plek en voorkomen we dat één bericht vier keer geplaatst wordt in dezelfde krant.

De vier gemeenten behouden hun eigen pagina met eigen, specifieke informatie. Deze pagina's worden voortaan (achter elkaar) gebundeld in dezelfde editie van De Maasdriehoek. Kijk voor de digitale versie van de gemeenterubriek op https://www.boxmeer.nl/inwoners/gemeentenieuws_41570/item/gemeentenieuws-16-juni-2020_61777.html

Ik heb het 1ste exemplaar als attachment bijgevoegd.

Leave your comments

Post comment as a guest

0