Stand van zaken m.b.t. verkiezingen

Aan de oproep om deel te nemen aan de verkiezingen voor nieuwe leden van de Dorpsraad is goed gehoor gegeven.

Een groot aantal namen werden genoemd met als gevolg dat het langer duurt dan gepland om een en ander in beeld te krijgen.

Er worden op dit moment gesprekken gevoerd met kandidaten die interesse hebben om zitting te nemen in de Dorpsraad.

Inmiddels is de vakantieperiode begonnen en wil iedereen even rust hebben om in september weer met frisse moed aan de slag te gaan.

We hebben goede hoop dat de Dorpsraad over een paar maanden weer op volle sterkte zal zijn zodat alle werkzaamheden op een goede manier door kunnen gaan.

Mocht u zelf interesse hebben om zitting te nemen in de Dorpsraad dan kunt u een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet

De Dorpsraad

--------------------------------------------------------

 

Dorpsraad Smakt-Holthees organiseert open verkiezingen: [Lees meer in bijlage]

De dorpsraad Smakt-Holthees organiseert open verkiezingen

Waarom deze verkiezingen:
Sjaak Koopmans en Peter Coppus hebben te kennen gegeven hun functie bij de dorpsraad neer te leggen. Theo Steeghs legt zijn functie medio dit jaar ook neer. Het komende jaar is hij wel beschikbaar voor overdracht (en voor zover nodig, voor ondersteuning). Aan het einde van dit jaar legt ook Hans Schröder zijn functie bij de dorpsraad neer. De bezetting van Dorpsraad Smakt-Holthees komt dan onder het gewenste minimum.
Hierdoor kunnen niet alle zaken meer worden uitgevoerd zoals dit voor het goede behoud van het dorp nodig is.

Vandaar de open verkiezingen. Hiervoor treden alle leden van de huidige Dorpsraad terug, zij kunnen wel herkozen worden. Het dorp, dus U kiest!

Wie mag er stemmen en op wie kunt u stemmen:
Het zijn open verkiezingen. Dit betekent dat elke inwoner van Smakt en Holthees boven de 18 jaar op inwoners van Smakt en Holthees van 18 jaar en ouder kan stemmen.

[Lees meer in bijlage]

Leave your comments

Post comment as a guest

0