Kerstconcert 2018

Muziekvereniging O.L.Vrouwe Gilde Holthees-Smakt gaat in samenwerking met zanggroep Relight uit Stevensbeek en gitarist Jan Noordijk het jaarlijkse Kerstconcert uitvoeren!

Zanggroep Relight bestaat uit een enthousiaste groep van 27 leden. Zij zijn een hechte groep waar zangplezier voorop staat. In Stevensbeek zorgen zij, onder leiding van dirigent Steven Gerrits, voor de muzikale ondersteuning van diverse evenementen. Ditmaal gaan ze over de grenzen en komen ze naar de Smakt!

Gitarist Jan Noordijk treedt regelmatig op met de rock ’n roll band The Ladyshavers. Tijdens het kerstconcert zal hij ons muzikaal gaan ondersteunen!

Wij zullen tijdens het concert gezamenlijk en afwisselend zowel kerstliederen als andere stemmige muziek ten gehore brengen.

Daarnaast zal dichteres Ans van Kessel uit Stevensbeek zelfgeschreven gedichten voordragen. Ans schrijft gedichten die serieus zijn, maar ook die lichter van toon zijn en in dialect van Meierij. Ans heeft diverse prijzen bij poëziewedstrijden gewonnen en behaalde eervolle vermeldingen die geplaatst zijn in verzamelbundels.

U bent van harte uitgenodigd op zaterdag 15 december in de St. Jozefkerk in Smakt. Aanvang is 19.30 uur.

Er zijn entreekaarten te verkrijgen bij Fa. Wijenberg – Gildestraat 4 in Holthees

Kaarten reserveren is mogelijk via tel. 636773.

De entreeprijs bedraagt € 5,00 en voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found