Liseth en The Lost and Found

Liseth en The Lost and Found; americana roots muziek op het muziekpodium van de Mariakapel op zondag 18 november.

Melancholische songs en americana blijken het bij ons publiek steeds goed te doen. Daarom hebben wij zondagmiddag 18 november Liseth Horsten en haar band  The Lost and Found op ons muziekpodium staan. De gezamenlijke voorliefde voor goed geschreven akoestische songs en americana, en de organische gitaarsounds van de sixties en seventies, bracht deze drie ervaren muzikanten samen. Singer-songwriter en frontvrouw Liseth Horsten bracht in 2015 haar CD  'Kites and Traffic Lights' uit, een sfeervolle en zonovergoten plaat met melancholische en persoonlijke gitaarsongs die ze opnam in Californië. Terug in Nederland formeerde ze haar band met - eerder uit het oog verloren en weer teruggevonden - gitarist/zanger Eric van Dijsseldonk en contrabassist Lucas Beukers. Beiden grote namen in de muziekwereld.

Eric van Dijsseldonk is voor de liefhebber van rootsy popmuziek geen onbekende: hij speelde bij o.a. JW Roy en The Revolvers, deed theatertournees met Ricky Koole en Leo Blokhuis, en is ook zelf actief als zanger en liedjesschrijver. Lucas Beukers is een van de meest gevraagde bassisten uit Tilburg: hij speelde met o.a. Gé Reinders en Marcel de Groot, en is te horen in verschillende theatershows en op CD producties. Liseth Horsten zelf is volgens haar fans en bandgenoten misschien wel het best bewaarde geheim van Tilburg. Ze schrijft wonderschone en melancholische americana songs met een vleugje rock en country. Gezongen met een stem die warm en doorleefd is maar helder als glas, down-to-earth maar ook dromerig, met veel diepgang en karakter. Een nieuwe CD van het trio is in de maak en wordt verwacht in het komende voorjaar. Beluister haar op: Website: www.lisethhorsten.nl
Opmerkingen in de pers:
"Haar stem is tegelijkertijd krachtig en breekbaar, sensueel en dwingend" (New Folk Sounds)
"Vooral haar sterke timing en goede stemgeluid vallen op” (Bottomline)
"Zelden een zangeres gezien die zo zichzelf is op het podium" (Fer Abrahams, popjournalist)
"Wat een mooie muziek. Wat een integere liedjes." (Hijlco Span, presentator en programmamaker op Radio 5).

Het concert begint zondag 18 november om 15.30 uur. De entree bedraagt € 12,50. Reserveren via: www.mariakapel.nl of telefonisch: 0478 636948 of  06 16170433.

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found