De toekomst van Smakterbroek

Op de projectpagina www.aaenmaas.nl/smakterbroek staat de nieuwste informatie over het gebiedsproces, dat het waterschap Aa en Maas organiseert in het gebied Vierlingsbeek, Holthees/Smakt, Maashees, Geijsteren.

Op deze pagina komen alle verslagen, presentaties en videoboodschappen die Waterschap Aa en Maas maakt voor het project.

Neem hier gerust een kijkje voor de actuele informatie.

 

 

 

Binnenkort start waterschap Aa en Maas met het maken van plannen voor de toekomst van Smakterbroek, het gebied rond Vierlingsbeek, Smakt-Holthees, Maashees en Geijsteren. Dit doen wij niet alleen, ook de gemeenten Boxmeer en Venray, de dorpsraden, de provincies Noord-Brabant en Limburg, organisaties voor natuurbeheer en agrariërs werken en denken mee. We kunnen van iedereen de denkkracht en ideeën goed gebruiken! Daarom nodigt waterschap Aa en Maas bewoners en gebruikers van dit gebied uit voor de werkplaats ‘Denk mee over Smakterbroek’ op woensdagavond 18 april. Wie zich aanmeldt, ontvangt een uitnodiging met plaats, tijd en aanvullende informatie. (voor meer informatie; zie bijgaand pdf bestand).

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0