Plan voor zonnepanelen te Smakt

Comment (0) Hits: 70

Wij ontvingen vandaag als dorpsraad onderstaande/bijgaande informatie. Ons is gevraagd dit zo breed mogelijk te verspreiden in onze gemeenschap onder ons mailbestand.De initiatiefnemers publiceren het nog in de lokale bladen. Geef het verder door. Met vriendelijke groet,  Dorpsraad Smakt - Holthees

Zoals kort besproken zal er een openbare informatieavond worden gehouden volgende week dinsdag, waar de gemeenschap de gelegenheid heeft vragen te stellen over het project aan onze vertegenwoordigers.

Ter ondersteuning hiervan heb ik de volgende bestanden bijgevoegd:

  • Exacte locatie van het voorgestelde project
  • Posters voor de avond die aldaar zullen worden opgehangen
  • Een kopie van de advertentie die we zullen publiceren in de lokale krant van Venray

 

 

Comment (0) Hits: 70

MMI BV ging aan de haal met de Rabobank Publieksprijs

Comment (0) Hits: 62

[Gelezen bij/ Bron: Peel en Maas]

MMI BV ging aan de haal met de Rabobank Publieksprijs. Het thema IJzersterk stond tijdens de editie 2018 centraal. 

Edwin Coppus, directeur van MMI, toonde zich blij verrast met het winnen van de publieksprijs. "Dit had ik zeker niet verwacht. Ik ben heel trots op onze medewerkers die meegewerkt hebben aan de prijs. Die is ook voor jullie."

Jan Michels, directeur van de gelijknamige boomkwekerij, was vooral trots. "IJzersterk. Dit hadden ook zij zeker niet verwacht., maar we zijn er wel voor gegaan en hebben gewonnen. Samen met ons team." 

De gezamenlijke Venrayse Ondernemersverenigingen, verenigd in het Venrayse Ondernemers Platform (VOP), reiken sinds 2002 jaarlijks de Loek Nelissenprijs uit aan de ondernemer van het jaar en de Rabobank Publieksprijs aan de ondernemer met de beste persoonlijke presentatie. De prijzen zijn bedoeld ter stimulering van het ondernemerschap in de gemeente Venray en omgeving.

De genomineerden waren dit jaar MMI – Machine Metaal Industrie BV (genomineerd door ICV), Boom Transport BBV (genomineerd door Business Vision Venray), broodjeszaak Bufkes (genomineerd door Venray Centraal), boomkwekerij Michels-Classens (genomineerd door LLTB & Agribusiness), Knooppunt Centrum voor Gezondheid (genomineerd door Ondernemend Venray), Autobedrijf GHV (genomineerd door OOZO) en Peter Claessens Timmer- en interieurwerken (genomineerd door VZO).

Zie filmpje: https://www.peelenmaasvenray.nl/nieuws/algemeen/71436/winnaars-ondernemersprijzen-te-gast-bij-venray-in-bedrijf-

 

Comment (0) Hits: 62

Elektrificatie en gedeeltelijke verdubbeling spoor

Comment (0) Hits: 91

Zoals jullie ongetwijfeld bekend is zijn er plannen om tot elektrificatie en gedeeltelijke verdubbeling van de Maaslijn, (het spoor van Nijmegen naar Roermond) te komen.

Over de plannen zijn enkele voorlichtingsbijeenkomsten geweest. Een aantal van u heeft vragen gesteld en/of bezwaren gemaakt tegen de plannen zoals die er nu liggen. Hierover wordt nog overleg gepleegd.

Binnenkort worden er definitieve besluiten genomen over de Maaslijn.

........Voor meer info, zie bijlagen.......

 

Comment (0) Hits: 91