Noam Vazana in Mariakapel

Comment (0) Hits: 9

Noam Vazana, een ster op wereldniveau, staat op zondagmiddag 24 maart op het muziekpodium van de Mariakapel.

Op zondag 24 maart staat een zangeres van wereldniveau op het muziekpodium van onze Mariakapel: Noam Vazana. Zij is van Joods-Marokkaanse afkomst wat tegelijk verklaart waarom haar repertoire vooral bestaat uit een mix van Sefardische-, Arabische-, Noord Afrikaanse muziek, gemengd met hedendaagse jazzinvloeden en Afrikaanse percussie.

Zij stond de afgelopen jaren op grote podia in o.a. Noord Amerika, Israël, veel Europese landen en Marokko.

Ze speelde al op prestigieuze festivals als North Sea Jazz, Music Meeting, het Concert Gebouw en Jazzahead. De Volkskrant noemde het bezoeken van haar show ‘een must’, en volkomen terecht!

Het gaat Ladino zangeres "Nani" Noam Vazana de laatste tijd voor de wind. Vorige jaar won ze ook nog de Internationale Sephardic Music Award. ‘Nani’ presenteert nu het album Andalusian Brew met een lange tournee door de VS, Canada en Europa. Nani geeft een progressieve inkijk in de Ladino muziek en vermengt de Sefardische, Arabische, Noord-Afrikaanse muziek en jazz op een warme en hedendaagse manier. Met een instrumentatie van gitaren, percussie en Vazana’s hypnotiserende stem is Nani een frisse bries in het Ladino-landschap.

Vazana staat in de iTunes Top-20 bestseller met haar album Love Migration 2014 waarvoor zij ook de ACUM album prijs kreeg. Noams debut Daily Sketch 2011 was door NTR-radio op slag als ‘Album van de week’ uitgeroepen. Naast haar vaste begeleiding, begeleidt Noam zichzelf op piano, en trombone. Kortom, een bijzonder concert wat U niet moet missen en waar wij naar uitzien!

Het concert op zondag 24 maart begint om 15.30 uur en de entrée bedraagt € 12,50.

Kaarten te bestellen op www.mariakapel.nl of telefonisch: 0478 636948/06 16170433

Youtube links:

Morenika

Gracias A La Vida

The Revival Of Ladino

Comment (0) Hits: 9

Welkomstkrentje

Comment (0) Hits: 378

 Onlangs hebben we van diverse mensen updates gekregen voor in het Welkomstkrentje. Bedankt hiervoor.

Het is van belang dat mensen regelmatig een blik werpen op hun gegevens in het Welkomstkrentje maar ook op de website (zie Verenigingen, stichtingen, bedrijven). Zijn de gegevens nog actueel? Alleen samen kunnen we dit up-to-date houden.

Mag ik u uitnodigen om regelmatig te kijken of uw gegevens in het welkomstkrentje en op de website nog actueel zijn. Zie hiervoor de bijlagen.

(i.v.m. de grootte van de bestanden is het opgedeeld in een inhoudsopgave, twee inhoudelijke delen en diverse bijlagen).


 

Comment (0) Hits: 378