Ons Durpsfeest (Pelgrimshuis)

Zaterdag 31 augustus en Zondag 1 September 2019 zal de tweede editie plaatsvinden van Ons Dûrpsfeest. Hèt feest voor alle inwoners van Holthees en Smakt. Voor jong en oud. (zie bijlagen)

Dit jaar vindt Ons Dûrpsfeest plaats bij ’t Pelgrimshuis in Smakt.

Zaterdag 31 augustus begint het feest om 20.00 uur met een spectaculaire recordpoging: De langste polonaise ooit gelopen in de gemeente Venray. Hierna barst het Holtus-Smakt Gût Live-spektakel los. Zangers en zangeressen uit Holthees en Smakt zingen live een rocknummer begeleidt door de rockband Jeopardy. Voor verdere muzikale omlijsting is de befaamde DJ Mick aangetrokken.

Zondag 1 september is er tussen 12.00 uur en 14.00 uur een grote dorpsbrunch verzorgd door ’t Pelgrimshuis. Zijn de magen gevuld, dan start het gezellige matinee. Met voor eenieder wat wils. Voor de jeugd zijn er diverse activiteiten. Van goochelaar tot springkussen. Natuurlijk komen de ouderen ook aan hun trekken. Een orkestje zal sfeervolle muziek brengen. En ja, er mag gedanst worden.

Verdere informatie volgt spoedig.

Heeft u al een afspraak staan op 31 augustus of 1 september, zeg deze dan af. Want we hebben u nodig. Het is uw feest!!!

Voor meer informatie en updates, kijk ook op Facebook.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 31-08-2019
Einddatum 01-09-2019